Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Στο mplouzaki4u σεβόμαστε και αναγνωρίζουμε απολυτά την δουλειά του κάθε καλλιτέχνη ή εταιρίας. Γιαυτό και κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι όλα τα σχέδια που είναι ανεβασμένα στο e-shop μας προς πώληση, χρησιμοποιούνται είτε με την συναίνεση του εκάστοτε καλλιτέχνη είτε δεν περιέχουν σχέδια και σχήματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτου. Εάν πέσει στην αντίληψη σας ότι κάποιο σχέδιο υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα τρίτου & το χρησιμοποιούμε χωρίς την συναίνεση του , παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε άμεσα στο report@mplouzaki4u.gr .

Ζητάμε ή μάλλον  παρακαλούμε να το θυμάστε αυτό όταν ανεβάζεται δικά σας σχέδια στο mplouzaki4u.gr. Θα θέλαμε να βεβαιωθείτε ότι όλα τα έργα που ανεβάζεται-αποστέλλεται με δικά σας σχέδια ή με δικές σας πρωτότυπες ιδέες δεν παραβιάζουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας άλλου.

Θα θέλαμε να μας βοηθήσετε να διατηρήσουμε την αναγνώρισή στην δουλειά του κάθε καλλιτέχνη ή εταιρίας  . Θα πρέπει να γνωρίζεται ότι ή κλοπή του έργου των  ανθρώπων και αποδοχή ως δικό σας είναι εναντίον του νόμου:

Υπάρχουν πολλές διεθνείς συνθήκες που σχετίζονται με την πνευματική ιδιοκτησία, αλλά οι νόμοι δεν είναι ομοιόμορφοι σε ολόκληρο τον κόσμο. Ωστόσο, γενικά μιλώντας …

COPYRIGHT προστατεύει την έκφραση μιας πρωτότυπης ιδέας που καταγράφεται σε μια απτή μορφή, όπως έργα τέχνης με τη μορφή φωτογραφιών ή ζωγραφικής και λογοτεχνικών έργων με τη μορφή ποιημάτων ή ιστοριών.

TRADEMARK προστατεύει τη χρήση λέξεων, συμβόλων, σχεδίων ή λογοτύπων που εντοπίζουν και διακρίνουν πηγή αγαθών.

PUBLICITY RIGHTS προστατεύουν το όνομα, την εικόνα και την ομοιότητα ενός ατόμου. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ταυτότητα κάποιου άλλου, προς το εμπορικό σας πλεονέκτημα, χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Ανεβάζοντας κάποιο σχέδιο και επιλέγοντας ότι αποδέχεστε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας δηλώνετε ότι είσαστε κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων του σχεδίου & ότι αναλαμβάνετε πλήρως τυχών νομικές διεκδικήσεις.

Ανεβάζοντας κάποιο σχέδιο και επιλέγοντας ότι αποδέχεστε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας  δηλώνετε και εγγυάστε στο mplouzaki4u ότι έχετε όλα τα απαραίτητα δικαιώματα (για παράδειγμα, στο εμπορικό σήμα, τα πνευματικά δικαιώματα, τα δικαιώματα ιδιωτικού απορρήτου, , κ.λπ.) για να χρησιμοποιήσουμε το κείμενο ή το σχέδιο χωρίς να παραβιάζουμε τα δικαιώματα οποιουδήποτε τρίτου. Το mplouzaki4u μπορεί, κατά τη διακριτική του ευχέρεια, να αρνηθεί να εκτυπώσει οποιοδήποτε σχέδιό ή κείμενο του υποβάλετε. Ωστόσο, το mplouzaki4u δεν είναι υποχρεωμένο να ελέγχει τα σχέδια που εσείς ανεβάζετε.

Τέλος συμφωνείτε να αποζημιώσετε και να αποδεσμεύσετε το mplouzaki4u από κάθε ευθύνη (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων και δικηγορικών αμοιβών) για αξιώσεις σχετικά με την υποτιθέμενη ή πραγματική παράβαση δικαιωμάτων τρίτου και οποιουδήποτε νόμου σχετίζονται με τη χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών του.