Έχοντας πίσω μας πολυετή εμπειρία στο χώρο της ένδυσης ξεκινήσαμε με μπλουζάκια δικής μας παραγωγής για τα πρώτα 4 χρόνια.

Στην συνέχεια, έως και σήμερα συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες της Ευρώπης και προσφέρουμε σε εσάς την καλύτερη ποιότητα υφάσματος και εκτύπωσης.

Το 2001 ανοίξαμε το πρώτο μας κατάστημα στην Αγία Βαρβάρα με την ονομασία Choice. Εκεί ξεκίνησε ένα μαγικό ταξίδι για εμάς με μέρες γεμάτες έμπνευση και δημιουργία. Δημιουργία που ακολουθούσε πολλές φορές ιδέες των πελατών μας.
Έτσι μετά από τόσα χρόνια είμαστε σε θέση να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όλα τα γούστα και όλες τις απαιτήσεις.

Από το 2007 και πλέον σαν mplouzaki4u, τα μπλουζάκια μας γυρίζουν σε όλη την Ελλάδα μέσω του διαδικτυακού μας καταστήματος, ανανεώνοντας συνεχώς σχέδια και ιδέες και έχοντας πάντα σαν πρωταρχικό μας μέλημα την καλύτερη ποιότητα σε συνδυασμό με την πιο φιλική τιμή.

Μπορείτε να μας βρείτε στον Κορυδαλλό, Δημητρακοπούλου 43, δίνοντας σας την επιλογή να μας επισκεφτείτε για την παραλαβή της παραγγελία σας, αλλά και σιγουριά στις αγορές σας. Και στο νέο μας χώρο (Αθηνάς 119, Κορυδαλλός) όπου θα μπορούμε πλέον να εξυπηρετούμε με καλύτερη συνέπεια και καλύτερες υποδομές τις πιο απαιτητικές παραγγελίες μαζικής παραγωγής . Το mplouzaki4u.com, θα απευθύνεται αποκλειστικά σε πελάτες μαζικής παραγγελίας (εταιρίες, επαγγελματίες, συλλόγους, ομάδες κ.τ.λ ).

Ανανεωμένο διαδικτυακό κατάστημα
Μετά από πολύ κόπο, πολλές ώρες και πολύ δουλειά από εμάς και τους συνεργάτες μας, ετοιμάσαμε ένα νέο e-shop ριζικά ανανεωμένο. Νέο σχεδιαστικό πρόγραμμα με απίστευτα λειτουργικές επιλογές σχεδίασης ακόμη και για τους πιο αρχάριους χρήστες. Νέο τρόπο παρουσίασης και επεξεργασίας προϊόντος και πολλές ακόμη λειτουργίες και δυνατότητες για πιο φιλικό εύχρηστο & ασφαλές περιβάλλον.

Το mplouzaki4u ανανεώνεται συνεχώς σε θέματα εξοπλισμού, ασφάλειας, σχεδίων & υπηρεσιών, ακολουθώντας τα Παγκόσμια πρότυπα στην ποιότητα υπηρεσιών & προϊόντων.