Έχοντας πίσω μας πολυετή εμπειρία στο χώρο της ένδυσης ξεκινήσαμε με μπλουζάκια δικής μας παραγωγής για τα πρώτα 4 χρόνια.Στην συνέχεια, έως και σήμερα συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες της Ευρώπης και προσφέρουμε σε εσάς την καλύτερη ποιότητα υφάσματος και εκτύπωσης.

Το 2001 ανοίξαμε το πρώτο μας κατάστημα στην Αγία Βαρβάρα με την ονομασία Choice. Εκεί ξεκίνησε ένα μαγικό ταξίδι για εμάς με μέρες γεμάτες έμπνευση και δημιουργία. Δημιουργία που ακολουθούσε πολλές φορές ιδέες των πελατών μας.
Έτσι μετά από τόσα χρόνια είμαστε σε θέση να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όλα τα γούστα και όλες τις απαιτήσεις.

Από το 2007 και πλέον σαν mplouzaki4u, τα μπλουζάκια μας γυρίζουν σε όλη την Ελλάδα μέσω του διαδικτυακού μας καταστήματος , ανανεώνοντας συνεχώς σχέδια και ιδέες και έχοντας πάντα σαν πρωταρχικό μας μέλημα την καλύτερη ποιότητα σε συνδυασμό με την πιο φιλική τιμή.

Το 2014 ανανεώσαμε & το φυσικό μας κατάστημα. Μεταφερθήκαμε στον Κορυδαλλό , Δημητρακοπούλου 43 , δίνοντας σας την επιλογή να μας επισκεφτείτε για την παραλαβή της παραγγελία σας, αλλά και σιγουριά στις αγορές σας.

Από το 2015 τα μπλουζάκια μας τυπώνονται και ψηφιακά με απευθείας εκτύπωση χρώματος στο ύφασμα, ακολουθώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην εκτύπωση και διατηρώντας όλα τα κορυφαία υλικά που χρησιμοποιούμε ως τώρα.

Tο 2017 ανανεώσαμε & το διαδικτυακό μας κατάστημα. Μετά από πολύ κόπο, πολλές ώρες και πολύ δουλειά από εμάς και τους συνεργάτες μας, ετοιμάσαμε ένα νέο e-shop ριζικά ανανεωμένο. Νέο σχεδιαστικό πρόγραμμα με απίστευτα λειτουργικές επιλογές σχεδίασης ακόμη και για τους πιο αρχάριους χρήστες. Νέο τρόπο παρουσίασης και επεξεργασίας προϊόντος και πολλές ακόμη λειτουργίες και δυνατότητες για πιο φιλικό εύχρηστο & ασφαλές περιβάλλον.

Τέλος το 2020 ετοιμάσαμε και ένα νέο χώρο ( Αθηνάς 119 , Κορυδαλλός ) όπου θα μπορούμε πλέον να εξυπηρετούμε με καλύτερη συνέπεια και καλύτερες υποδομές τις πιο απαιτητικές παραγγελίες μαζικής παραγωγής . Το mplouzaki4u.com , θα απευθύνετε αποκλειστικά σε πελάτες μαζικής παραγγελίας ( εταιρίες, επαγγελματίες, συλλόγους, ομάδες κ.τ.λ ).

Ένα νέο δυναμικό e-shop , εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να προσφέρουν πιο φιλικές και ταυτόχρονα πιο ολοκληρωμένες συνθήκες για τις αγορές σας, είναι online για να εξυπηρετήσει όλες τις ανάγκες σας.

Το mplouzaki4u ανανεώνεται συνεχώς σε θέματα εξοπλισμού, ασφάλειας , σχεδίων & υπηρεσιών, ακολουθώντας τα Παγκόσμια πρότυπα στην ποιότητα υπηρεσιών & προϊόντων.