Αποστολή & παραδόσεις

Όλα μας τα προϊόντα αποστέλλονται συνήθως εντός 2-5 εργάσιμων ημερών από την επιβεβαίωση της παραγγελίας ή την ολοκλήρωση της πληρωμής σας.

Λόγω όμως του μεγάλου αριθμού προϊόντων, μεγεθών, σχεδίων και χρωμάτων που διατίθενται στο mplouzaki4u.gr,  η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να καθυστερήσει για τους ακόλουθους λόγους:

1.Το προϊόν που επιλέξατε έχει καταργηθεί και ο προμηθευτής δεν μας έχει ενημερώσει έγκαιρα: στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα σας προτείνουμε εναλλακτικό προϊόν που είναι άμεσα διαθέσιμο,
2.Λόγω ειδικών συνθηκών (τοπική αργία, απεργία, έκτακτα καιρικά φαινόμενα κλπ) δεν είναι δυνατή η άμεση αποστολή,
3. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή η μέσω e-mail επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ. τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Κατάσταση παραγγελίας & παρακολούθηση

Όλες οι παραγγελίες από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός αργιών) θα υποβάλλονται σε επεξεργασία & θα είναι διαθέσιμες για αποστολή 2-5 μέρες μετά την τηλεφωνική επιβεβαίωση ή την ολοκλήρωση της πληρωμής . Αυτό θα μπορούσε να διαφοροποιηθεί λόγω καιρικών & άλλων συνθηκών που θα εμποδίσουν την προσέλευση του courier στην περιοχή σας.

 

Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί, ένα email επιβεβαίωσης θα σταλεί σε σας με τον αριθμό αποστολής. Μπορείτε να ελέγξετε και να παρακολουθείτε την κατάσταση παράδοσης των παραγγελιών σας μέσα από την ιστοσελίδα της Acs χρησιμοποιώντας τον 10-ψήφιο αριθμό αποστολής “παρακαλώ να προσθέσετε το e-mail κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, προκειμένου να μπορεί να σας αποσταλεί ο αριθμός”

Χρεώσεις αποστολών

Αποστολή

Για όλη την Ελλάδα :                                    3.50 €.

Επιπρόσθετες χρεώσεις

Αντικαταβολή Εντός Αττικής  :                   Δωρεάν  ( Ισχύει για το λεκανοπέδιο)
Αντικαταβολή Εκτός Αττικής  :                    + 2,50 €  ( Συνολικά με την αποστολή 6,00 € )

Στην περίπτωση Κατάθεσης σε Τραπεζικό Λογαριασμό ή Πληρωμή με Πιστωτική-Χρεωστική & Paypal  χρεώνεστε μόνο τα έξοδα αποστολής.

Όταν η παραγγελία σας είναι πάνω από 60 €  η αποστολή είναι δωρεάν

Τρόποι πληρωμής

Στο mplouzaki4u μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω τρόπους.

1.Με πληρωμή κατά την παραλαβή από το κατάστημα

2.Με μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας

3.Αντικαταβολή – πληρωμή κατά την παραλαβή από το courier. ( σε παραγγελία άνω των 100 € απαιτείτε κατάθεση προκαταβολής )

4.Με χρέωση πιστωτικής & χρεωστικής κάρτας .

Η συναλλαγή γίνετε μέσω τις σελίδας της τράπεζας Πειραιώς για πιο ασφαλή συναλλαγή. 

5. Μέσω της Paypal.